Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸŽ–οΈ 543 fietszadels in 🏬 8 webshops

Fietszadels tegen zadelpijn

Een van de vervelendste zaken bij het fietsen is eventuele zadelpijn. Dit is een zeurende pijn die veelal voorkomt bij het afleggen van langere afstanden. Hier zijn echter speciale fietszadels voor, die enerzijds de druk op het zitvlak wegnemen en anderzijds uitstekend ventileren.

Anatomische opening: minder druk

Met behulp van een anatomische opening in het zadeldek kan er worden gezorgd voor een vermindering met betrekking tot de zadelpijn. Dit komt doordat de druk op zenuwen en bloedvaten sterk wordt verminderd door de ergonomische vorm. In sommige gevallen wordt hierbij nog onderscheid gemaakt tussen een dameszadel en een herenzadel. Deze verschillen namelijk in ergonomie en vorm.

Vering en comfort

Selle Royal heeft onder andere zadels die het gewicht van de fietser evenredig verdelen over het zadeldek. Zo beschikt u over een gepersonaliseerd comfort en de juiste steun. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van extra drukveren, welke schokken absorberen en een optimaal zitcomfort garanderen. De unieke Royalgel vulling vangt schokken bovendien beter op dan conventionele schuim- en gelvullingen. Om deze reden biedt Selle Royal een fietszadel dat voorzien is van uiterst hoge kwaliteit. Een fietszadel tegen zadelpijn ontneemt u simpelweg van de druk die u normaal gesproken in de genitale zone ervaart. Zo kunt u eindelijk weer eens genieten van een lange fietstocht!

fietszadel-expert.nl
Logo