Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: πŸŽ–οΈ 543 fietszadels in 🏬 8 webshops

Terry fietszadels

Terry heeft zich gespecialiseerd in het creΓ«ren van zadels waarmee zadelpijn voorkomen wordt. Elk zadel van Terry heeft een anatomische opening, zodat de druk op het zitvlak gelijkmatig verdeeld is. De zitvlakken zijn breed uitgevoerd en sterk gepolsterd, waarbij de vering zorgt voor een optimale schokdemping. De doorbloeding is daardoor optimaal en Terry bicycles heeft speciale modellen in het assortiment die meer geschikt zijn voor mannen en andere fietszadels die ideaal zitten bij vrouwen.

Bekijk de populairste Terry fietszadels van Bol.com:

Hoge eisen aan fietszadels

Terry stelt hoge eisen aan de zadels voordat ze de markt op mogen. Zo moeten ze ademend, flexibel, duurzaam en waterafstotend zijn voor optimaal fietsplezier. Er zijn speciale kunststofleren zadels die geschikt zijn voor toerfietsen waarmee je lange afstanden kunt afleggen, zadels voor sportfietsen om mee te racen en zadels voor stadsfietsen. Die zadels zijn breder en daarmee geschikt voor de recreatieve fietser die er bijvoorbeeld op uit gaat om boodschappen te doen.

Zadels voor vrouwen

Terry is gestart als een bedrijf dat speciaal fietsproducten maakt voor vrouwen en is een van de weinige fietsmerken waarvan het merendeel van de sportfietsen en accessoires zoals wielerkleding, wielerschoenen en zonnebrillen zijn afgestemd op vrouwen.

fietszadel-expert.nl
Logo