Bekijk al onze vergelijkers

| Wij vergelijken: 🎖️ 543 fietszadels in 🏬 8 webshops

Brooks C17 Cambium Carved All Weather zadel

Waterdicht en -afstotend fietszadel

Dit fraaie fietszadel van Brooks – het Brooks C17 Cambium Carved All Weather – biedt jou tijdens een fietstocht door de stad optimaal zitcomfort. Dit komt met name doordat het zadel als het ware meebeweegt tijdens het fietsen. Het dek van het zadel is vervaardigd van gevulkaniseerd natuurrubber waardoor het fietszadel jarenlang meegaat. Mede hierdoor is het Brooks C17 fietszadel waterdicht, zodat het geschikt is tijdens alle weersomstandigheden.

Brooks herenzadel 

Regen of sneeuw, het maakt niet uit, want het water blijft op het zadel liggen. Het water trekt dus niet in je zadel waardoor je – eenmaal droog gemaakt – over een droog zadel beschikt. Het Brooks C17 Cambium All Weather Carved fietszadel is geschikt voor heren en biedt de mogelijkheid om achterop het zadel een optionele gereedsschapstas te plaatsen.

Anatomische opening

Het Brooks C17 Cambium fietszadel is voorzien van een anatomische opening. De opening zit in het midden van het zadel die onder andere de druk op je zenuwen vermindert. Doordat je bekken kunnen meebewegen tijdens het fietsen, wordt de druk verminderd. Dit zorgt er voor dat je urenlang kunt fietsen zonder dat je last krijgt van zadelpijn!

Kenmerken

  • Waterdicht en waterafstotend
  • Gevulkaniseerd natuurlijk rubber
  • Met anatomische opening
  • Organisch katoen
fietszadel-expert.nl
Logo