Fietszadel-accessoires

Accessoires voor het fietszadel

Lees meer Lees minder

Meer weten? Lees dan even verder

Bekijk de laatste reviews

Lees de ervaringen van onze klanten.

Brooks zadelvet

17 jul. 2019
“2 super fantastische producten. Super vlug besteld en super snel geleverd.... Ook in België. Eens gemonteerd en afgesteld van hoogte, ingevet met het Brooks zadelvet om daarna de flyer in te rijden en te beschermen om er voor de rest van mijn leven er van te genieten. Zo gezegd zo gedaan en ik ben er wreed content mee. Ik zou iedereen deze producten aanraden evenals deze mooie shop met een uitgebreide keuze. Bedankt Frank! ”
Brooks zadelvet

Basil Rosa zadeldek

3 jul. 2019
“Ik had des tijd dit zadeldek gekocht in een winkel in Brugge. Daar zei men dat ik het daar niet meer kon kopen.Dan maar op het internet zoeken. Ik vond het in blauw met witte stippen. Toch even de vraag gesteld aan Fran of het niet te krijgen was in rood. Ik kreeg spoedig een positief antwoord. Wat was ik gelukkig en ik heb het dadelijk besteld. De bestelling was vlug geleverd en Frank hield contact met me om de juiste dag van levering door te geven. Perfect service en nogmaals dank daarvoor!”
Basil Rosa zadeldek

ZADELDEK Vaude RAINCOVER zadeldek

2 jul. 2019
“Ik wist niet wat te verwachten en had twee verschillende zadeldeks besteld van verschillende merken. De zadeldek van Vaude is wel diegene die ik gebruik nu. Stevig, mooi, neutraal, waterdicht en beschikt bovendien over ene handige schuifclip waarmee je het zadeldek kan aanspannen indien nodig. kan ook makkelijk bijeengefrommeld worden tot een klein pakketje. Bij sommige andere zadeldeks is dat wat moeilijker. Deze van Vaude is echt wel soepel. Aanrader, en zeker voor die prijs! ”
ZADELDEK Vaude RAINCOVER  zadeldek