fietszadel-expert

Klantenservice 088 520 7777
Subcategorieën:

Velo fietszadels

Filters

"fietszadel-expert.nl
is een klasse shop"
Beslist

Een degelijke Velo fietszadel

Velo is een internationaal bedrijf dat fietszadels ontwikkelt voor alle fietsers wereldwijd. In 1979 is zij opgericht door Stella Yu, die zich voor had genomen om zadels te maken die aan de individuele wensen van fietsers voldoen. Heden ten dage heeft het merk maar liefst 30 jaar ervaring met de ontwikkeling van zadels en past deze toe om haar producten ieder jaar te optimaliseren. Tot nu toe heeft deze ervaring geleid tot een gebalanseerde lijn race zadels die zowel qua pasvorm als uiterlijk behoren tot de fraaiste kwaliteit. Bij de pasvorm van een fietszadel wordt namelijk rekening gehouden met de vorm van het lichaam. Dit resulteert in een reeks ergonomische vormen die het zitcomfort optimaliseren.

De beste racezadels

Naast de productie van stadsfiets zadels richt Velo zich ook op de ontwikkeling van race zadels. Bij de productie hiervan wordt extra aandacht geschonken aan de optimalisatie van fietsprestaties en het zitcomfort op de langere termijn. Deze fietszadels zijn dan ook veelal voorzien van een fijne schuimvulling en rubberen accenten die de grip verbeteren. Verder zorgt de zachte kunststof ervoor dat u heerlijk zit, zodat u de beste prestaties kunt leveren. Belangrijk is dat de fietszadels van Velo tegen een scherpe prijs worden geproduceerd, wat maakt dat u bent voorzien van een gunstige prijs/kwaliteitverhouding. Nergens vindt u race zadels die kwaliteit, comfort en design combineren zoals Velo dat doet!

Laatste reviews

Veelgestelde vragen

Velo Kid 5037

Vraag: Past dit zadel ook op een Alpina Yabber ? (20-24 inch) De zadelpen meet 26 mm.

Antwoord van onze expert: Ja, het is mogelijk dit zadel voor die fiets te gebruiken.

Velo 3011 ATB

Vraag: Wat zijn de afmetingen en het gewicht van dit zadel, Velo 3011 ATB

Antwoord van onze expert: De afmetingen zijn 27 x 16 cm. Het gewicht is helaas bij ons niet bekend.

Velo Kid 5037

Vraag: Past dit zadel ook op een batavus snake 26 inch?

Antwoord van onze expert: Ja, deze zou normaal gesproken op het zadelpen van een Batavus Snake moeten passen.

  Heeft u een algemene vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. Die helpt u graag verder.

Onafhankelijk keurmerk

  • 1 Gecertificeerde webwinkel
  • 2 Onafhankelijke beoordelingen
  • 3 Kopersbescherming tot €2.500,-
  • 4 100% betrouwbaar
  TrustedShops logo
  Rapportcijfer 8,8 (15 beoordelingen)
 • "Ben tevreden met de product en de levering. Alleen ben ik niet tevreden met het feit dat ik op zondag een email kreeg dat mijn product verzonden was terwijl het al een dag eerder bij de buren bezorgd was. Dit kan beter. Milos Gnjidic"

  Lees meer
  Zeer goed 2 maart 2015 8
 • "Snel geleverd, top"

  Lees meer
  Uitstekend 26 februari 2015 10
 • "Ja, ik ben tevreden over het product alleen de aflevering verliep niet geheel vlekkeloos wat aan de chauffeur van DHP lag. Hij had het pakje bij de buren afgegeven zonder mij te verwittigen d.m.v een briefje in de brievenbus. Ik heb dus dagen gewacht op mijn pakketje. Is reeds werk van gemaakt."

  Lees meer
  Zeer goed 14 februari 2015 8